DNB Benefice pro Jáchymka

V pátek 17. 11. 2017 se od 16.00 hod konala ve STORM klubu v Praze veleúspěšná benefice ve prospěch našeho Jáchymka. Výtěžek překonal nejsmělejší sny a očekávání, a tak rodina a spřízněné duše moc děkuji všem, kteří mají srdce na pravém místě a pochopení pro nesnadný úděl Jáchymka. Všichni svou účastí přispěli k zisku nemalé finanční částky a zasloužili se o možnost pokračování v léčbě Jáchymkova postižení.

Pocity a prožitky z benefice okomentovala naše kamarádka Sisi -> citace viz níže:

„Zdravím všechny milé dušičky, které nám svojí přítomností pomohly na páteční benefici vybrat po několikerém přepočítání neuvěřitelných 31 350Kč.

Velké díky patří především celému kolektivu klubu STORM, jenž byl této akci náramně nakloněn a umožnil nám ji „bezplatně“ uskutečnit. Obrovské poděkování patří i Krystof Bifidus Benca za pomoc při sestavování silného lineupu.

Další pomocnou ruku nám nabídl a silně na své dobře odvedené práci v rámci promotion zamakal Martin Bejz Bass společně s celou RAVE ALL CREW – díky hoši!

V neposlední řadě je třeba z hloubi duše poděkovat všem DJ´s, kteří se svojí účastí ve svém volném čase rozhodli podpořit Jáchymka a speciální díky bych ráda vyjádřila dvojici Tomáš Mustaffa Hrstka & Jakub Sheriff Pavlištík , kteří mi svým přístupem skoro vyrazili dech a krom odehraného setu podpořili Jáchyma i finančně.

Závěrem bych jen chtěla připomenout, abychom si nepřestávali vážit toho, co máme, protože jsou na světě i tací, kteří o takovém životě sní. Štěstí, které nám je dané v podobě zdraví pochopíme až tehdy, když o něj přijdeme.

Společně s Jáchymkem Vám všem děkujeme za Vaší přízeň, velkorysost a ochotu zapojit se do tohoto projektu, který vynesl v současné době nejvyšší částku ze všech předešlých událostí v rámci projektu: „Jáchyme, hoď se do stoje“.

Tyhle výsledky opravdu zahřejí na duši.

S láskou a objetím♥️
Sisi“