Report z mamatata bazárku

Zde naleznete text od naší rodinné kamarádky, která se účastnila bazárku a s láskou pro nás vše sepsala. Moc Lucce děkujeme :)

Bazárek pro Jáchymka pro nás začal už několik dní před plánovaným termínem, kdy jsme se s dcerou začaly nejen těšit, ale i dávat dohromady věcičky, které by mohly být Jáchymkovi k užitku v jakékoli podobě. V den akce jsme naplnily kočár a hurá směr Pankrác. V Café Na Půl Cesty mne obsluha ujistila, že o žádné akci neví, což u mne vyvolalo trochu nervozitu, ale v zápětí se začali scházet i další lidé, někteří také s dětmi, ulevilo se mi a bazárek se pod taktovkou milé organizátorky začal rozjíždět.
Nejprioritnější samozřejmě bylo postavit kasičku pro Jáchymka :)
K vidění, výměně, dostání, ale i k chuti se sešlo oblečení, hračky, ručně vyráběné šperky a vynikající vegetariánské domácí pochutiny, například v podobě mrkvového koláče či banánovych muffinů :)
Nakonec byli snad všichni spokojeni, protože se u toho zabavili jak děti, tak rodiče.
Těší mne, že se i přes skromnou účast vybrala částka ve výši 3000,-. Pevně věřím, že to není částka poslední, jelikož věci, které zůstaly, putují do dalších rukou, které určitě také Jáchymkovi pomohou v podobě finančního příspěvku.
Děkuji těm, kteří měli chuť něco takového zorganizovat!!! Bylo to příjemné, skvělá nálada a hrstka účastníků vydržela od začátku do konce 😉

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>